THE 2-MINUTE RULE FOR VERIFICARE ISTORIC AUTO

The 2-Minute Rule for verificare istoric auto

The 2-Minute Rule for verificare istoric auto

Blog Article

Acest cod este gravat pe diferite parti ale caroseriei masinii si poate fi gasit in mai multe locuri, cum ar fi in bord, pe sasiu, pe usile masinii sau pe etichetele de inregistrare si asigurare.

Peste ninety% din masinile second-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Secțiunea Istoricul vehiculului conține un raport concis despre informațiile istorice ale unui vehicul. Este prezentată într-un mod sintetic sub forma unei cronologii clare treatment arată evenimente cronologice împreună cu date și fapte adnotate din istoricul vehiculului.

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Daca te pregatesti insa sa achizitionezi o masina si suma de bani pe care urmeaza sa o dai e una importanta, atunci iti recomand sa comanzi un raport platit pentru a vedea actual starea vehiculului in ceea ce priveste numarul KM reali si alte estimari importante.

Insa, daca doresti sa afli mai multe detalii si aspecte importante despre o masina SH pe treatment urmeaza sa o cumperi, poti opta pentru update-ul la versiunea platita.

Dupa ce ti-ai achizitionat masina, nu uita sa o echipezi cu cele mai bune anvelope de iarna sau cu cele mai bune cauciucuri de vara, in functie de sezon.

Cum să verifici istoricul unei mașini folosind seria VIN? Atunci când căutați să cumpărați o mașină, verificarea istoricului acesteia este esențială pentru a evita orice costuri neașteptate și pentru a asigura o experiență de conducere sigură și fiabilă. Din

Rapoartele de istoric auto pentru autovehicule second hand (verificare VIN) sunt utile și pentru a scuti potențialul cumpărător de drumuri inutile spre vehicule treatment nu benefită achiziționate, economisind atât timp cât și bani.

Unul dintre aspectele cheie pe treatment AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este important sa stii daca vehiculul pe care il cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

Află care sunt cele mai importante elemente la treatment trebuie să fii atent atunci când cumperi o mașină

Raport istoric al vehiculului cu day de company Mercedes-Benz. Fereastra ta către trecutul mașinii La cumpărarea unei mașini second hand, unul dintre cele mai importante elemente de luat în considerare este istoria acesteia. Mercedes-Benz, una dintre cele mai recunoscute mărci din lume. Datorită serviciului

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un incident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un model mai vechi de masina pentru a face economie de bani.

Verificarea kilometrajului este un pas esential atunci cand iei in considerare achizitionarea unui autoturism 2nd-hand. Acesta este un facet essential de verificat, deoarece numarul authentic de kilometri parcursi de masina poate mai multe informatii influenta pretul si starea generala a vehiculului.

Report this page